10 نکته در تدارک کارت عروسی

نکات تدارک کارت عروسی

یکی از مقدس ترین جشن ها در فرهنگ ما ایرانی ها و اکثر ملل، جشن مقدس عروسی و پیوند بین زوج ها است که اهمیت و ارزش بسیار زیادی را برای افراد از دیرباز داشته است. انجام بسیاری از کار ها مثل انتخاب تالار و باغ تالار عروسی و  تدارک کارت عروسی و10 نکته در تدارک کارت عروسی … از موارد مهمی است که طبق برنامه ریزی های زیاد انجام می شود که در این میان انتخاب کارت عروسی یکی از آنها است.

اولین و مهم‌ ترین تصویر ذهنی اکثر مهمان ها از جشن با دیدن کارت عروسی شکل می گیرد از این رو خاص و منحصر به‌فرد بودن کارت عروسی می ‌تواند اهمیت بالایی داشته باشد. انتخاب نوع کارت به سلیقه افراد بستگی دارد با توجه به تنوع بالا و طرح های خلاقانه ای که کارت های نسل جدید دارند انتخاب یک کارت عروسی زیبا و مناسب، به یکی از مسائل قابل بحث در زمان نزدیک به عروسی تبدیل شده است.

نکات مهم کارت عروسی

نکاتی برای انتخاب کارت عروسی

  • عروس داماد ها باید با توجه به سن خود کارت عروسی را انتخاب نمایند.
  • بهتر است از نوشته های مناسب برای متن داخل کارت استفاده کنید.
  • در نوشتن زمان و مکان مراسم عروسی دقت کنید و بدون هیچ اشتباهی اطلاعات این بخش را وارد کنید.
  • در صورتی که مکان عروسی آدرس نسبتاً پیچیده ای دارد، نقشه یا کروکی محل برگزاری مراسم عروسی را به کارت عروسی ضمیمه کنید.
  • در نوشتن متن پشت کارت دقت لازم را داشته باشید.
  • بهترین زمان ارسال کارت عروسی به مهمان ها دو هفته قبل از عروسی است.
  • تعداد کارت را بر اساس تعداد خانواده ها سفارش دهید.
  • در صورت صرفه جویی در هزینه ها می‌توانید دو مدل کارت عروسی را انتخاب کنید. مدل گران تر را برای اقوام نزدیک و درجه یک و برای سایر مهمانان از کارتی با قیمت مناسب استفاده کنید.
  • برای سفارش کارت عروسی از سه هفته قبل از مراسم اقدام کنید.
  • برای سفارش کارت عروسی به فروشندگان معتبر و خوش قول مراجعه کنید.

نکاتی برای انتخاب کارت عروسی

نکات نوشتن متن دعوت کارت عروسی

بعد از انتخاب مدل کارت، دیزاین کارت، تم رنگی کارت و تعداد کارت، انتخاب متن دعوت کارت عروسی اصلی ترین و مهم ترین کار است. بیشتر افراد دوست دارند تا متن کارت عروسی را خودشان بنویسند ما در این بخش نکات نوشتن متن دعوت کارت عروسی را شرح می دهیم.

  • پرهیز از نوشتن جملات و کلمات نامفهوم.
  • حتماً با زبان رایج متن کارت نوشته شود.
  • باید کاملاً خوانا و واضح باشد.
  • خودداری از نوشتن جملات اضافه و غیرضروری.
  • ایده گرفتن از نوشته های کارت های دعوت سایر عروسی ها.

نکات نوشتن متن دعوت کارت عروسی

نکات نوشتن متن پشت کارت عروسی

بعد از انتخاب کارت و مشخص شدن تاریخ، ساعت برگزاری مراسم، نوع متن و …  نوشتن متن پشت کارت عروسی بسیار الویت دارد. ممکن است بسیاری از افراد این امر را کار ساده‌ای بدانند اما می ‌تواند سختی‌ها و دشواری‌ های خاص خود را داشته باشد در بحث نکات نوشتن متن پشت کارت عروسی حتماً باید مجموعه از اصول و قواعد مختلف رعایت شود.

نکات نوشتن متن پشت کارت عروسیبرای دعوت کردن از یک زوج : نوع و نحوه ادبیاتی که برای نوشتن کارت‌ های عروسی انتخاب می‌شود بسیار مهم و تأثیر گذار است. برای دعوت کردن از یک زوج حتماً باید ابتدا عنوان “جناب آقای” را همراه با نام خانوادگی فرد نوشته و در ادامه عبارت ” به همراه بانو و یا همسر گرامی ” را قید کنید.

 برای دعوت کردن از نامزد ها: دعوت از مهمانانی که در دوران نامزدی به سر می‌برند می‌تواند با سایر افراد متفاوت باشد. برای دعوت از این دسته افراد ابتدا باید نام خانوادگی شخصی که نزدیکی بیشتری به عروس و داماد دارد نوشته شده و سپس نام خانوادگی نامزد او قید شود. به عنوان مثال برای دعوت کردن از چنین فردی می‌توان نوشت ((سرکار خانم … به همراه جناب آقای …)) را نوشت.

برای دعوت کردن از مجرد ها : نحوه دعوت از افراد مجرد نیز  نکات و جزئیات خاص خود را دارد و باید گفت که این نوع پشت نوشته کارت عروسی ساده‌تر از دعوت کردن سایر افراد برای جشن عروسی است و فقط برای دعوت این افراد به سادگی نام و نام خانوادگی آنها را قید کرد. و با توجه به جنسیت آن ها می‌توان از عناوینی همچون “سرکار خانم” یا “دوشیزه خانم” و “جناب آقای” استفاده کرد.

نکات انتخاب کارت عروسیبرای دعوت خانواده‌ ها همراه با فرزندان : بیشترین دعوتی های عروسی معمولا افرادی هستند که پرجمعیت بوده و دارای فرزند می‌باشند. درباره نحوه دعوت این افراد نیز نیازمند استفاده از ادبیاتی خاص است. می توانید در صورت ضرورت ندانستن حضور فرزندان برای دعوت کردن از چنین افراد از عبارت ‌های مختلفی همچون آقای … با بانو و یا در غیر این صورت “خانواده محترم
یا “خانواده گرامی” به همراه فرزندان استفاده کنید.

دعوت کردن از افراد با استفاده از عنوان شغلی آنها :  نحوه دعوت از افراد با توجه به عنوان شغلی آنها به این صورت است که  می‌توان از ادبیات ویژه‌ای مثل “جناب آقای دکتر” یا  “جناب آقای مهندس” و … استفاده کنید.

 

4.7/5 - (3 امتیاز)
17/اسفند/1401
به اشتراک بگذارید
مطالب اخیر

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*